★WaRzOnE★ ▏ Forum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

???

Status
Not open for further replies.

Brz kao Kornjaca

Guest
Trebam objasnjenje!
U sred partije me je kickao server razlok kicka je zato sto nemam slot.Sad imam pitanje da li ce me stalno kickati server ako udje nako na server kad je full ko ima slot ili kako to ide? Razumem dane mogu da udjem na server dok je full pun server ali zasto me izbacilo i da li ce se to stalno desavati cisto da znam da li da trazim drugi server na kojem cu igrati ili sta vec...
Ps:Izvinjavam se zobg molo duzeg posta ne znam ni ja sam sta sam vec napisao.
 

Bishop

Guest
Pa lepo ti pise kikovan si jer nemas slot, poslednji si usao koji nema slot, server pun, usao covek sa slotom i ti kikovan.
Server ima ogranicen broj igraca koji mogu da budu na serveru u jednom trenutku. Kikovan si jer je usao neko ko je kupio slot ili dobio slot na osnovu ranka (imas na forumu o tome kako da dobijes slot) ili je usao admin. Kako mislis da server bude pun i bez admina a da ima citera, ko ce da banuje citera ako ne moze da udje admin? Zato postoje rezervisani slotovi. A slot mozes i ti da kupis za 2e i ne moze da te kikuje onda. Onda ako je pun server onda ces ti da udjes a ada kikujes zadnjeg koji je usao bez rezervisanog slota.
 
Status
Not open for further replies.
Top