Unban Ceda Velja (1 Viewer)

Ceda Velja

Lurker
Verified Member
Registered
PlayerCeda Velja
Steam IDSTEAM_1:1:221217100
BanlengthPermanent
Reasonvac
Banned by AdminStraleee2

Verovatno me je banovao sa servera jer na glavnom accountu imam vac. Moram da vam objasnim jer ja citer nisam,bas dugo igram na vasim serverima a i mm nisam igrao vise od godinu ipo dana. U petak 1 maja mi je hakovan account,ja cu vam ostaviti linkove za slike tj.poruke od steama,gde se vidi da je ip adresa rusija i da je steam potvrdio da mi je hakovan account i da su mi ga povratili sa ip adresom srbija. Ima slika da je u petak igran mm u vreme kad je account vec bio hakovan. Meni je account vracen u subotu 2 maja,za svaku moju rec imate sliku kao dokaz. Takodje da napomenem da cekam steam da odradi svoje i da mi skinu vac,i to imate na slikama.

Znam da je zamorno da se ovo pregleda ali ja bih vas stvarno molio da odvojite malo vremena. Pazdrav I hvala u svakom slucaju.
 

Lepi

Motivated
VIP
Server Head Admin
[SRB] Server Admin
Verified Member
Registered
Znaci sve mi je jasno sto se tice hakiranog acc ali nigdje ne vidim da ces dobiti unban?
Unbanovat cu ti ovaj acc zasada, ali ako ne dobijes unban kroz mjesec dana (i vise nego dovoljno za valve da rijese ban) na mainu opet cemo ti ban ovaj acc.
 

Ceda Velja

Lurker
Verified Member
Registered
Ima slika gde sam im poslao objasnjenje i slike,sad samo moram da cekam njihov odgovor. Na steam forumima sam nasao da im treba od 4 do 7 dana da to provere,ako ne ogovore za 14 dana trebalo bi opet im saljem. Tako da ako mi ne skinu za 14 dana slobodno banujte nema potebe mesec dana da se ceka. Hvala u svakom slucaju i na razumevanju.
 

Ceda Velja

Lurker
Verified Member
Registered
Proslo je 15 dana a ovi iz steama jos uvek nisu nista odgovorili ali sta da se radi dogovor je dogovor. Ja necu vise da upadam na server a sigurno necu kradom da igram i te gluposti. Zao mi je jer je dobar server ali jbg kad sam glup ( navuko me ko soma na buckalo :lol: ). Kad mi budu skinuli ban ( nadam se da hoce ) ja cu da vam se javim, da kranemo u :2guns::2guns::2guns::) do tada pozdrav i sve najbolje .
 

Lepi

Motivated
VIP
Server Head Admin
[SRB] Server Admin
Verified Member
Registered
Slobodno igraj reko sam ti da su spori za odgovor pricekat cemo mjesec dana.
 

Turtleeeee

New Here
Verified Member
Registered
Nisam admin ali znam kako ide to oko steama/banova jer pratim csgo forum i te stvari, ako ti je hakovan nalog ima da ti ga vrate ako imas dokaza ali da ti ban skinu nece ni pod kojim uslovom, sanse su 0% nebitno im je ko je igrao na nalogu za to vreme, VAC je detectovao cit i banovan je nalog, imaju pravilo koje kaze tvoj nalog=tvoja odgovornost. Mogu i da vide sta je korisceno na nalogu ali ti nece reci samo ima da kazu da je ban correctly applied.
 

Ceda Velja

Lurker
Verified Member
Registered
E buraz sad si me bas obradovao... Sacekacu njihov odgovor (nadam se da ce mi odgovoriti),opet postoji neka nada :) . Ima fore jos 7-8 dana a onda jbg...
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Do you want to keep up? Follow us !!!

    

 

Top